lauantai 16. tammikuuta 2016

Mustaa ja valkoista

Näin jälkijunassa toivottelen teille kaikille urheille raksaajille ja lukijoille oikein hyvää uutta vuotta 2016!

Niin se vuosi vaihtui ja tuli talvi. Ihana, odotettu talvi. Itse olen ollut innoissani lumesta ja siitä valon määrästä mitä se toi mukanaan. Lapset ovat olleet innoissaan pulkkamäessä, luistelusta ja hiihtämisestä ja onpa isäntäkin ehtinyt laduille muutaman kerran. Itse en ole vielä ehtinyt korkkaamaan suksia, mutta piakkoin on kyllä pakko. Uuden kotimme yksi ihanimmista jutuista on kotikatumme päästä lähtevät hiihtoladut. Noin 20m päästä kotipihaltamme lähtee kesäisin lenkkipolut ja talvisin hiihtoladut keskuspuistoon. Hiihtolatuja odotellessa, kunhan kunnan pojat saisivat ne ajettua kuntoon.

Kävin nappasemassa muutaman ulkokuvan mustasta kodistamme valkoista lunta vasten. Kyllä musta talo erottuu edukseen aivan eri lailla kun on valkoista lunta ympärillä :)


Etelään viettävä julkisivu


Talomme länsipääty

Yritän petrata postausten osalta, sillä tarinan tynkää on ollut tekeillä ainakin rima-aidastamme ja saunammekin on esittelyä vailla. Nää on näitä ruuhkavuosia, joku sanoisi.
Blogia käy edelleen todella mukava määrä ihmisiä lukemassa ja olen todella otettu siitä. Ihanaa jos blogistamme on ollut apua tai se on antanut ideoita kanssaraksaajille.

Ihanaa viikonloppua!8 kommenttia:

 1. Kaunista! Meilläkin on latu ja ulkoilureitti ihan tuossa vieressä, ja on siellä hiihtäjiäkin jo näkynyt. Lapset tiesi kertoa että joku latukonekin oli siellä mennyt. Jo silloin kun oltiin vasta rakentamassa, oli puhetta että nyt on ihan pakko hankkia sukset! Vielä niitä ei ole, mutta ehkäpä nyt alkaisi olla korkea aika? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden ulkoilureittien sijainti on kyllä arjen luksusta :) Nyt Lyde eikun suksikaupoille, ihan mahtavaa on nimittäin päästä kotiovelta laduille :) itse odotan ajettuja latuja jo kieli pitkällä. Siihen päälle sauna ja takkatuli, niin kyllä kelpaa.

   Poista
 2. On se kaunis :) erityisesti tykkään noista puunvärisistä räystäistä! Harmittaa kun meidän ksaavan määräämä kellertävä julkisivuväri ei oikein tukenut puun käyttämistä värimaailmassa... Ja kyllä sitä itsekin odottaa jo sitä seuraavaa talvea. Ehkä silloin talvesta osaa nauttia ja tehdä noita asioita joita talvella tehdään. Nyt meidän tekemiset liittyy kaikki raksaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi :) itseasiassa yksi meidän blogin kysytyimpiä asioita on ollut talomme väritys ja erityisesti tuo puun väri, kuullotteen laatu. Muistan nuo samat aatokset viime talvelta, voimalla hoin että ensi jouluna on meidän eka joulu, jaksaajaksaa! Kyllä se sieltä tulee kaiken sen raksan jälkeen ja sitten on ihana kun on aikaa keskittyä välillä kaikkeen muuhun. Tsemppiä sinne teille :)!

   Poista
  2. Kiitos tsempeistä :)

   Hei, blogissani on sinulle haaste! Olisi ihana kuulla sinun kasvamisestasi sisustajaksi :)

   Poista
  3. Kiitos Essi haasteesta ja kauniista sanoista :) Yritän vastailla piakkoin, eipä ole ennen tullut tällaista asiaa niin mietittyäkään.

   Poista
 3. Lumi on aivan ihanaa!!! Ja musta lunta vasten: hieno.
  Jaan tuskasi kirjoittamisen petraamisesta... paljon vielä olisi juttua, mutta mihin se aika katoaa. Ja miten sitä silloin raksatessa olikaan aikaa kirjoittaa! Hyvää uutta vuotta teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mietin ihan samaa että miten sitä viime vuonna oikeesti muka oli aikaa kirjoittaa blogiin, mutta ehkäpä se oli se elämänvaihe called raksalife. Itselle blogi oli hyvä tapa jäsentää koko hommaa, antaa tietoa ja saada sitä arvokasta vertaistukea:) yritän petrata myös, mutta hirveetä stressiä en aio ottaa.
   Ihanaa uutta vuotta teille myös :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi,