sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

SNEAK PEAK: Bambi Lasten nukkarissa

Ensi-ihastuminen taisi tapahtua Hyvinkään asuntomessuilla. Kuopus oli silloin 6 päivää vanha ja mitä todennäköisemmin asuntomessujen nuorin osallistuja. Kiersin pieni käärö sylissä messutaloja ja tykästyin tähän valaisimeen ikihyviksi. En silloin tiennyt lampun valmistajaa, eikä siitä ollut messukohteessa tietoja, joten laitoin ylös vain "bambi-lamppu".

Sittemmin tutustuin Ferm Living-merkkiin ja sieltähän tämä ihastus löytyi :)  Yritin alkuvuodesta metsästää tätä valaisinta, mutta turhaan. Ainakin FinishDesignShop myi valaisinta jonkin aikaa, mutta alkuvuonna etsinnät eivät enää tuottaneet tulosta. Tämä mallisto oli loppunut ja lähimmät löytyivät Hollannista huimaan hintaan. 

Maaliskuun lopussa muuttaessamme uuteen kotiin, vanha ystäväni tarjosi lastenvahtiapua muuton ajaksi. Kullanarvoinen apu ihanalta ystävältä, joka jaksoi leikittää lapsia lähes koko päivän ja takasi äidille ensiavun muuttohärdelliin. 

Valaisimet tulivat jossain vaiheessa päivää jutulle ja kävi ilmi, että ystävälläni oli kaksikin Ferm Livingin seinävalaisinta, jotka olivat jääneet heidän muuttonsa jäljiltä käyttämättömäksi. 
Yllätys oli ihana, kun sain häneltä kesäkuun alussa Deer-valaisimen lahjaksi juhliessani syntymäpäiviäni ystävien ja kakkukahvien merkeissä. 

Nyt Bambi on päässyt omalle paikalleen ja se on aivan ihana :)
Lasten nukkarin tapetti on yksi suosikeistani. Se on briteistä tilattu vanha paperitapetti, jonka tapetoimiseen meillä kummallakin (isännällä ja minulla) meni muutaman kerran hermo.
Luojan kiitos, kotimme muut tilatut tapetit olivat helpompaa non-woven tyyppiä, ja niiden tapetointi oli silkastaan lasten leikkiä tämän huoneen paperitapettiin verrattuna.Esikoisen sänky ja kuopuksen käytössä oleva keinuhevonen

Yövaloteholtaan tämä valaisin ei ole kummoinenkaan ja sain jonkin aikaa metsästää tarpeeksi korkean määrän lumeneita sisältävää lamppua valaisimeen.

Bambi valaisee tästä lähin meidän perheen iltasatuhetket <3

ps. Ja tiedoksi Ferm Livingin lamppuja halaville, että FDS:n valikoimista löytyvät taas nämä ihanuudet :)


9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Muistan tämän lampun ja se missä ekaa kertaa tavattiin aina.

   Poista
 2. Ihanan näköistä!! Suloinen lamppu ja huone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kyllä itsekin ja mikä parhainta myös lapset :) Meillä lastenhuoneissa on väriä ja vähän uutta-vanhaa retromeininkiä sisustuksessa :)

   Poista
 3. Tuo on niiiin <3
  Meillä samainen bambi odottelee pääsyä uuteen kotiin tyttären huoneen seinälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna :)
   Bambi on mielestäni kyllä suloisin noista ferm livingin lamppuvaihtoehdoista. Ihanaa että se sulostuttaa teidänkin neidin huonetta aikanaan.

   Poista
 4. Aivan ihana tapetti ja lamppukin on loistava. JA miten hauska tarina sen takana.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi,