tiistai 9. joulukuuta 2014

Raksaglögit

Raksaviikko 23 huipentui sunnuntain raksaglögeihin. Koska emme pitäneet (lue: ehtineet pitää) harjakaisia, päätin että tässä joulun alla olisi kiva muistaa raksalla auttaneita ystäviä ja kavereita kutsumalla heidät raksaglögeille.

Tarjottavaksi olin tehnyt pikkusuolaista itseleivotusta kustavilaisesta limpusta lohimousseen ja punajuuri-vuohenjuusto-rucola salaattiin. Lapsille nakkitikkuja, lihapullia ja karjalanpiirakoita munavoilla. Jälkkäriksi juustoja ja konvehteja. Kyllä maistui.Su 07.12.14 Raksaglögien tarjottavia


Tässä vaiheessa kun talo odottaa sisäseinien tasoitusta ja pohjamaalausta, oli kiva näyttää huoneita ja niiden eri toiminnallisuuksia. Kuukauden päästä sisällä näyttääkin sitten jo toiselta, tai ainakin toivon niin.

Su 07.12.14 Lasten lattiapiirroksia


Olimme ottaneet mukaan ison kasan värikyniä ja lapset saivat kerrankin luvalla piirtää lattioihin ja seiniin. Isäntä oli saanut lattiat suojattua ja valkoinen suojapahvi täyttyi iloisen värisistä lasten piirroksista :)


Meidän talomme ystävän lapsen piirtämänä <3


Ihaninta oli kuitenkin nähdä ystäviä ja kavereita, joita tässä raksa-arjen pyörityksessä näkee aivan liian vähän.

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi, varmaan oli hyviä nuo tarjottavat! :) Teillä oli varmasti hauskaa :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä nuo maistuivat, vaikka syömiseen ei ihan täysillä pystynytkään keskittymään. Senverran nimittäin oli lapsia talossa, että vilskettä riitti. Mutta oli kyllä kivaa. Nämä on näitä ihania raksa-ajan muistoja, joita voi sitten ensi vuonna muistella takkatulen ääressä...että muistatkos vuosi sitten pidettiin ne raksaglögit ja meillä oli silloin tämän näköistä...:)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi,