keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Tilinpäätös 2014

Kuluva vuosi vetelee viimeisiään ja on tilinpäätöksen aika. Mitä vuoden 2014 aikana on tapahtunut ja mistä asioista se jää mieleen?

Vuosi 2014 on ollut omassa lajissaan meidän perheelle varsin ainutlaatuinen ja ikimuistoinen. Lokakuusta 2013 (arkkitehdin löytymisestä) aina kesäkuun loppuun 2014 (maatyöt alkoivat) saimme suunnitella, etsiä, pohtia ja valita omaan kotiimme tulevia ratkaisuja. Tämä aika oli myös kuopuksen vauva-aikaa ja ihanaa sellaista. 
Meidän koti 23.10.2014

Ainutlaatuisuutensa lisäksi myönnän, että vuosi on ollut myös erityisen rankka aina väsyttävyyteensä saakka. Kun raksa alkaa, alkaa samalla nopeiden päätösten aikakausi. Vaikka suunnitelmat ovat hyvin tehtyjä ja loppuun asti pohdittuja, niitä joutuu raksatessa AINA väistämättä muuttamaan. 

Isännän raksailut ovat venyneet koko syksyn aina yön pikkutunneille saakka. Näinhän se on kun itse hommia painii ja hakee sitä kautta säästöjä. Yh-Raksalesken arki on ollut oma koettelemukseni jaksamisen kannalta, vaikka kodin sisustussuunnittelu onkin tuonut siihen mukavaa vastapainoa. Ymmärrän kuitenkin miksi jotkut eivät itse lähde taloa rakentamaan. Ja ymmärrän myös miksi jotkut eroavat raksaprojektin aikana.


Pe 27.12.2014 Olohuoneen ikkunat

Uusi vuosi 2015 tuo tullessaan tämän projektin päätöksen. Heti alkuvuodesta alkaakin meidän perheen tiukista tiukin rutistus, eli ns. loppusuora. Sisähommia on paiskittu ja tahti senkun kiihtyy, jotta päästään muuttamaan helmi-maaliskuun vaihteessa. Ainakin toivomme niin.

Sitä ennen kilistellään ystävien kera vanhaa vuotta 2014 ja muistellaan mitä on vuoden aikana koettu. Samalla nostetaan malja uudelle vuodelle 2015 ja kaikille uusille mahdollisuuksille ja kokemuksille joita se tuokoon mukanaan. 

Hyvää Uutta Vuotta 2015!

4 kommenttia:

 1. Kiitos samoin teille! Meilläkin uusi alkava vuosi tuo mukanaan uuden kodin, ja sitä kyllä odotetaankin jo innolla. Jääköön tämä vuosi sinne sumuisten muistojen osastoon ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on Lyde :) Ensimmäistä yötä omassa kodissa täälläkin odotetaan todella paljon. Oikein Ihanaa Uutta Vuotta teille myös!

   Poista
 2. Tsemppiä loppurutistukseen ja ihanaa uuden kodin vuotta teille! jaksaa jaksaa, ja nämä ajat ja muistot vain kultaantuvat myöhemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi. Kanssaraksaajien tsempit lämmittä aina :) Ja on niin totta mitä sanot. Vuoden päästä tästä ajasta muistaa vain ne parhaimmat, ja niinhän sen kuuluukin mennä. Jos sitä vaikka joskus vielä hurahtaa rakennuttamaan sen toisen mokoman..;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi,