lauantai 23. heinäkuuta 2016

Meidän sauna uudessa Asun lehdessä!

Kyllä. Aika kiva juttu, täytyy sanoa :)

Omaa Asun-lehteä odottelen yhä saapuvaksi, mutta blogin tilastot ja vilkaisu lähikaupan Asun-lehden sivuille paljasti että siellä se on. Meidän sauna.
Heinäkuun Asun lehdessä on juttu saunoista erilaisilla tuotteilla höystettynä ja meidän saunamme pääsi vaalean saunan kategoriaan kahden ottamani kuvan voimin.

Täytyy sanoa, että tuntuu hyvälle kun tunnetusta sisustuslehdestä pyydetään lupaa julkaista ottamiani kuvia meidän suunnittelemasta ja tekemästä saunastamme :) Ihanaa kun joku tykkää ja tykkää vielä niinkin paljon, että haluaa painaa kuvat lehteen.

Blogin päivitykset ovat jääneet kesäloman vieton jalkoihin, mutta pieni "alustava" päivitys on nyt kuitenkin tehty.
TillinRaksa ei ole ollut raksa enää pitkään aikoihin, vaan raksasta on tullut talo. Niinpä koin aiheelliseksi muuttaa nimen TillinTaloksi ja sillä nimellä meidät löytää myös Intagrammista, jota päivitän aktiivisemmin. Tervetuloa siis seuraamaan ja ihanaa kesää kaikille!


4 kommenttia:

 1. Saunanne on kyllä upea! Näitä kuvia katsellessa tulee väkisinkin mietittyä, että pitäisikö sittenkin jättää musta sauna pois haaveista (meille on kaavailtu mustia seiniä ja puun värisiä lauteita) :) Näkyykö noissa lauteissa kuivuneet vesipisarat tai istumajäljet jos istuu ilman laudesuojaa?

  Aikaisemmassa kodissa oli mustat seinät ja lauteet, ja niissä lauteissa näkyi inhottavasti kaikki kuivunut vesi, lauteet olisi pitänyt pyyhkiä rätillä käytön jälkeen jotta jäljiltä olisi vältytty..

  t. Rouva Nk http://unelmakotitalo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Sauna on tehty vaaleasta haavasta ja lauteilla ei kyllä näy mitkään jäljet saunomisen jälkeen. Tummassa saunassa varmasti erottuu saippuavesi tai muuten kalkkipitoisempi vesi paremmin, mutta itse en ole huomannut saunassamme mitään jälkiä.
  Me harkitsimme vaalean harmaan sävyistä saunaa suunnitteluvaiheessa, mutta päädyimme vaaleaan haapaan, emmekä ole katuneet. On ihanan valoisa sauna.
  Ainoa ehkä miinuspuoli haavassa on, että se
  kellastuu ajan myötä ja meilläkin on tarkoituksena käsitellä sauna tänä vuonna vielä uudelleen niin ettei kellastumista tapahdu. Nyt käsitelty värittömällä sauna-sadulla.

  VastaaPoista
 3. Hei, osaisitko sanoa millä sitä kannttaisi käsitellä jotta pysyisi vaaleana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä saunan lauteet on tosiaan käsitelty parafiinillä ja seinä ja katto supi-saunasuojalla, jos oikein muistan. Siitä tulee Onni - blogissa on juttua vaalean haapasaunan käsittelyssä ja maininta että parafiini on se viheliäinen joka saa haavan kellertämään. Tosin vuoden käytön jälkeen, en ole meillä vielä huomannut sävyn muuttumista keltaiseksi.
   He testasivat omaan vaaleaan haapa-saunaan Tikkurilan sauna-vahaa, joka on meilläkin tulossa testiin tänä vuonna kun käsitellään sauna uudelleen. Tätä saa ilmeisesti sävytettynäkin.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi,