keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Ensimmäinen Joulu uudessa kodissa

Huhheijaa. Postausten väli venahti pidemmäksi mitä ajattelin. Koko joulukuu on mennyt vähän niinkuin hiki-pinkona juostessa ja vauhti kiihtyi aina eiliseen asti. Omalla alallani loppuvuosi on kiireisintä aikaa ja töitä saa paiskia sen mukaan vuoden vaihteeseen saakka. Oman työkuormani sain onneksi purettua hyvin, joten pääsin lähtemään huojentunein mielin lomalle. Ihan mahtavaa! Ja onhan se jouluaattokin jo huomenna.

Jouluaaton vietämme tänä vuonna kotona. Kulunut vuosi on ollut perheellemme aikamoinen muutosten ja uurastuksen vuosi.  Haluankin rauhoittaa aaton omalle perheellemme, kiireettömälle yhdessäololle. Ja meidän jouluperinteille. Niitä on jo hieman, ja oman perheen perinteitä olisi nyt tarkoitus tehdä enemmän :) Mitä jouluperinteitä teillä on oman perheenne kesken?
Olohuoneen Pasilat

Marraskuussa Innoluxilla oli ystävämyynti jonne olin ajatellut mennä Pasiloiden metsästykseen. Homma kariutuu matkan määrään. Täältä meiltä ystävämyyntiin olisi ollut lähes 50min ajomatka per suuntima, joten totesin että antaa olla. Tuskinpa näitä uutuuslamppuja sieltä olisi löytynytkään. Ja ilmeisesti ei.

Sen sijaan käytin hyväkseni Kodin1 sisustuspäivät, jossa valaisimet olivat kaikki -25% ja siihen päälle vielä 20€ alennuskupongin. Lamppujen hinnaksi jäi -40% ovh:sta. Ei paha. Saimme tuparilahjaksi jonkin verran rahaa, jotka käytimme nyt näihin kaunokaisiin. Täytyy sanoa, että tykkään tosi paljon.
Isäntä sai työpaikaltaan kuusilahjakortin joulukuuseen, jonka haimme viime perjantaina. Ensimmäinen täysikokoinen kuusi (2,5m) ja on se kaunis.  Nyt pääsimme nauttimaan kuusesta ja fiilistelemään joulua hyvissä ajoin.
Viime joulu oli hyvin erilainen ja vietimme raksalla kaikki joulun välipäivät sisäseiniä maalatessa ja isännän koolatessa saunaa. Tänä vuonna se muisto tuntuu kaukaiselta, vaikka siitäkin on vasta vuosi.

Toivotan kaikille urheille raksaajille voimia ja malttia hengähtää joulun ajaksi akkuja lataamaan.
Ensi jouluna fiilikset ovat varmasti teillä kaikilla erilaiset :)

Oikein ihanaa ja tunnelmallista joulua kaikille!


6 kommenttia:

 1. Kiitos, ja ihanaa joulua teillekin! Meilläkin on ensimmäine joulu uudessa kodissa, ja ihan ensimmäinen jonka vietämme oikeasti kotona. Aika ihanaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisessä joulussa uudessa kodissa on kyllä jotain taianomaista. Kaiken sen työn ja vaivan jälkeen on ihana päästä rauhoittumaan ja joulun viettoon. Ihanaa joulua teille myös :)

   Poista
 2. Vielä kommentti näin joulun jälkeenkin :) Toivottavasti (ja varmasti niin) teillä oli ihana joulu omassa kodissa. On se kyllä hieno fiilis rakentaa omaa joulua ja perinteitä. Me tosin päädyttiin helppoon ratkaisuun ja suunnattiin joulupyhiksi valmiiseen pöytään, mutta ah se jouluvalojen, piparitalon ja punaisen sijoitteleminen omaan kotiin... miten ihanaa!! Uusi vuosi sitten vietetään omien seinien sisällä :) Ihanaa uutta vuotta ja nautinnollisia kotihetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mrs. S :) joulu meni oikein mukavasti, joskin ei ihan suunnitelmien mukaan kun muu perhe sairastui. Saimme kuin saimmekin siis viettää koko joulunpyhät tällä kertaa oikein luvan kanssa kotona ilman reissailua ja oli kyllä ihanaa. Toivottavasti teillä meni joulu mukavasti ja pääsitte nauttimaan uudesta kodista ja joulun odotuksesta :) Ensimmäiset juhlat tuntuvat uudessa kodissa aina niin merkityksellisiltä, ekat on vaan aina ekat. Hyvää alkanutta vuotta koko perheelle:)!

   Poista
 3. Kiitos. Itse olen tällä hetkellä ihan loppu.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi,