maanantai 30. joulukuuta 2013

Talo on purettu

Kävimme tontilla 22.12 katsomassa miltä näyttää.
Isäntä oli nimittäin jo aiemmin joulunalusviikolla juossut naapureilla hakemassa nimmareita tontin lohkomista koskevaan dokumenttiin, ja kertoi että tontilla olevasta talosta oli jäljellä enää kivijalka. Tontilla olevan talon purusta vastasi toisen tonttipuoliskon ostaja ja tuleva naapurimme. Takaraja vanhan talon ja tallirakennusten purulle oli huhtikuu 2014. Tämän suhteen ollaan siis hyvinkin etuajassa.  Rakennusjätettä tontilla on yhä naapurin poisvietäväksi, mutta onhan tässä vielä aikaa.

Alla muutama kuva siitä miltä tontilla näytti ennen ja nyt.
Vanha talo 20.11.2013, maaperätutkimus

Purettu pois 22.12.2013
Ja vanhat autotallit myös.

Vanha autotallivaja 20.11.2013

Purettu pois 22.12.2013

Tältä tontilla siis näyttää. Rakennusjätettä on vielä jonkinverran jäljellä kuten kuvasta näkyy. Tästä olemme naapuriin yhteydessä mikäli jäte ei lähde liikkeelle kuten pitäisi.

Talon kivijalan kuoppaan on dumpattu rakennusjätettä, joka olisi pitänyt viedä pois.
Muutama sananen myös Espoon rakennusvalvonnasta, johon olemme tähän asti olleet tyytyväisiä. Asiointi on sujunut paremmin kuin hyvin ja jouhevammin mitä luulimme. Asiat ovat jopa edenneet normaalia aikataulua nopeammin, mitä emme osanneet odottaa. Tonttimme rekisteröinti käsittelyaikataulujen puitteissa olisi tarkoittanut 7 kk odottelua ja sitä, että tonttimme olisi rekisterissä vasta maaliskuussa 2014. Tonttijaon muutos meni kuitenkin kuukaudessa läpi ja tontin lohkomisesta pidettiin tontilla kuuleminen jo 17.12. Samalla saimme tiedon, että tontti onkin rekisterissä jo heti alkuvuodesta 2014. Ihan mahtavaa! Tästä on hyvä aloittaa uusi vuosi, josta tulee varmasti yksi rankin ja tiukin vuosi meidän perheen elämässä. Mutta lopussa kiitos seisoo ja se oma ihana uusi kotimme. Se on perheemme tavoite ja sen eteen tullaan tekemään töitä, paljon!

Kaikkea Hyvää ja Paljon Uusia Elämyksiä Uudelle Vuodelle 2014!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi,