lauantai 24. tammikuuta 2015

SNEAK PEAK: Valmista pintaa keittiössä

Äitini ja isäpuoleni saapuivat tänään avuksi lasten kaitsennan merkeissä. Me pääsimme siis isännän kanssa kaksin raksalle uurastamaan iltapäiväksi. Ei ole ajanvietto-ongelmia näin viikonloppuna, ehei!

Talomme kaikki sisäseinät on nyt pintamaalattu niiden seinien osalta jotka jäävät paperinvalkoiselle. Isäntä uurasti tänään kodinhoitohuoneen lattian vesieristyksen parissa ja itse sain maalattua vaatehuoneen katon ja viimeisteltyä esikoisen huoneen seinämaalausta. Tämän jälkeen löimme ns. "hynttyyt yhteen" ja aloitimme keittiön seinän tapetointia, joka on aikataulullisesti hieman viivästynyt johtuen viime viikonlopun "vauvarokosta", huonosti nukutuista öistä ja ihan vaan ajan puutteesta. Mutta onneksi tapeteilla ei ole niin kova hoppu, tai ainakaan muilla kuin keittiön tapetilla. Sillä keittiö ja muutkin kalusteet tulevat ensi perjantaina, joten tämä oli pakko saada kuntoon.

Ja valmiiksi se saatiinkin. Kyllä siitä tuli aivan upea (vaikka itse sanonkin)! Vielä paremman näköinen livenä mitä kuvittelin. 


La 24.1.2015: Keittiön ja ruokatilan seinän tapetoinnin lähtökohta


La 24.1.2015: Keittiön ja ruokatilan valmis tapettiseinä


Cole&Son:n Woods on yksinkertaisesti yksi kauneimmista tapeteista mitä tiedän. Ajaton klassikko joka sopii keittiö-ruokailutilaamme täydellisesti. 


La 24.1.2015: Lähikuvassa ruokatilan iso ikkuna ja Cole&Son Woods

Mustavalkoinen Woods tuo upeasti tammen väriset ikkunamme esiin, jotka tuovat kaivattua väriä muuten kylmähköön seinän sävymaailmaan. 

Nyt täytyy ihan myöntää, että nämä ovat oikeasti niitä parhaimpia hetkiä tässä raksa-ajassa. Valmista kaunista pintaa ja juuri sellaista mitä olin suunnitellut ja kuvitellut. Itse asiassa tämä oli vielä parempaa. Näitä lisää :)

12 kommenttia:

 1. Upea! Pakko sanoa, että olen pohtinut tuota woods-innostusta kun sitä tuntuu olevan aika monessa blogikodissa, mutta kaunis s on, siitä ei pääse mihinkään. Ja on varmasti mahtavaa kun pintoja näkee valmiina. Saa varmasti kaivattua puhtia loppuraksailuun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi :) Täytyy myöntää, että myös minä uudelleenmietin tuota Woods-tapettia juurikin sen vuoksi että on ollut niin kovin monessa blogissa ja sisustuslehdessä esillä. Yritin löytää tapetille vertaista korvaavaa, mutta en siinä onnistunut. Lähin vaihtoehto taisi olla Vallilan Kelohonka tapetti, joka sekin on kaunis, muttei yllä fiiliksen pohjalta samaan mitä mustavalkoinen Woods. Sitten päätin, että mitä väliä sillä loppujen lopuksi on, onko tapetti suosittu tai ollut paljon esillä, jos siitä pitää yli kaiken ja se sopii tilaan hyvin? Sillä mehän talossamme asumme, ja jos tuo tapetti miellyttää kaikkein eniten, niin silloinhan se on se. Ja totta, tästä sai kyllä sellaisen tsemppispurtin että. Nyt on erilailla kivaa mennä raksalle, kun siellä on jotain valmista pintaa esillä:)

   Poista
 2. Upea!!! Minulle Woods on ollut jonkinlainen pakkomielle, jonnekin sitä on vaan pakko saada! Toistaiseksi ei ole löytynyt muuta paikkaa kun yläkerran aula, joten mahdollisesti joudun hetken odottelemaan Woodsin kanssa. Tosin yksi Idea on vielä mielessä, mutta siitä lisää myöhemmin jos toteutuu... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hertta :) Olen kyllä todella tyytyväinen että päädyin Woodsiin. Se täytti kaikki odotukset ja vielä enemmän. Mielenkiinnolla jäänkin odottelemaan teidän kodin pintamateriaalikuvia..

   Poista
 3. Näyttää tosi hyvältä!! Innolla odotan miltä tuo tila näyttää täysin valmiina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keittiön tuloa ja kokonaisuuden valmistumista odotan minäkin kuin kuuta taivaalta :)

   Poista
 4. Woods on meilläkin listoilla, mutta saas nähdä... sitten tulee aika kopiota teidän huushollistanne :) Odotan täällä kieli pitkällä teidän keittiötänne livenä. Meillehän tulee keittiö teidän köökin inspiroimana myös, jos muistat :)

  Marika / Kaksi Savua

  VastaaPoista
 5. Ihana kuulla että meidän keittiövisiostamme on ollut teille apua ja inspiraatiota :) Teidän keittiö näyttää kyllä hyvältä ja kulmaikkuna on ihana. Niin ja hauskaa, että joku muukin (kuin minä) odotan keittiömme valmistumista kieli pitkänä, heh. Laittelen kyllä kuvia valmiista keittiöstä jahka nyt kalusteet ensin tulevat ja päästää asennushommiin. Keittiön kuten muutkin kalusteet asennamme itse, joten uskoisin että muutama tovi voi mennä..

  VastaaPoista
 6. Sen verran utelen vielä, että mistä hankit tuon tapetin? Lähinnä kaipailen vinkkiä, josko sitä saisi jostain suoraan hyllystä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edullisimmin olisi saanut briteistä tilattua, mutta en ymmärtänyt tilata ajoissa kun kampanja oli voimassa. Sitten poikkesin Värisilmään, ja ainakin täällä Espoossa löytyi ihan hyllystä. Kannattaa kuitenkin tarkistaa että rullat ovat samaa ns. painoerää, koska väreissä voi olla eri erissä eroja.

   Poista
 7. Onpa hieno ja sopii ehdottoman hyvin tuohon tilaan. Tehän edistytte hirmuista vauhtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mrs. S :) Kyllä tämä pikkuhiljaa juu edistyy ja nyt toki tuntuu että nopeasti, kun tulee valmista pintaa. Mutta kyllä meillä tekemistä vielä riittää. Kiitos muuten hyvistä postauksista, ovat olleet meille todella ajankohtaisia :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi,