sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Kodin kalusteet saapuivat!

Perjantai oli huikea päivä! Jännittävä. Oma henkilökohtainen "pikku jouluni". En oikein tiennyt että miten päin olla. Nimittäin Puustellin kalusteet saapuivat perjantaina aamupäivästä. Isäntä oli muistanut ajan väärin ja varannut vahingossa iltapäivän vapaaksi. Niinpä suuntasin lasten kanssa kalusteita vastaanottamaan.Pe 30.01.15 Puustellin kalusteet saapuvat


Kun Puustellin rekka peruutti pihaan, vatsassa lensi ainakin tuhat perhosta. Pari tuntia ja kaikki kalusteet olivat sisällä. Tänä aikana tarkastin ja merkitsin, että toimitettujen kollien määrä täsmäsi rahtikirjaan ja ettei paketeissa näkynyt vaurioita. Iltapäivällä tuli toinen kalustetoimitus sisältäen puuttuvia kalusteita. Kaiken kaikkiaan paketteja oli 147kpl eikä tässä vielä kaikki. Jälkitoimituksia tulee vielä lisää.  Iltapäivän kalustetoimituksen paketit eivät olleet niin hyvin suojattuja kuin aamupäivän ja osa kalustelevyistä oli saanut pieniä osumia. Reklamaatio joudutaan siis tekemään kolhiintuneista tavaroita.

Isäntä aloitti keittiön asennuksen heti perjantai-iltapäivästä. Keittiötä, muita kalusteita ja terassin puutarhaovia asennettiin viikonloppuna appiukon ja isännän pikkuveljen voimin. Hurraa kallisarvoisille apujoukoille! Saimme viikonlopun aikana raksan muuttumisleikkiä kodiksi hurjasti eteenpäin. Ja ehdinpä minäkin viimeistelemään esikoisen huoneen seinämaalausta ja tapetoimaan.Keittiön asennusta pe 300115

Olen enemmän kuin tyytyväinen keittiön materiaaleihin. Ne ovat juuri niin kauniit kuin olin ajatellutkin. Vaalea koivu on yksinkertaisesti tyylikkään kaunis ja mattamustat vetimettömät kaapinovet upea vastapari. Keittiökuvia lisää kunhan saamme sitä valmiimmaksi :)

7 kommenttia:

 1. Voin vain kuvitella fiiliksen kun kalusteet saapui! Enkä malttaisi odottaa, että meilläkin päästään joskus sinne vaiheeseen, jossa alkaa syntyä viimein näkyvää pintaa... Toistaiseksi siis pysytellään siellä piiloon jäävien puolella :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ette te Lyde ihan hirveän kaukana ole tästä vaiheesta. Ja tuleehan teillä valmista pintaa, joskin talon ulkopuolella, mutta on sekin hienoa katseltavaa :) Hyvää kannattaa odottaa!

   Poista
 2. Tuntuu niin hullulle, ettei viitsitä suojata uusia kalusteita kunnolla kuljetuksien ajaksi. Takuulla tulee kallimmaksi reklamaatiot.
  Saa siinä tarkkana olla, että joka paketin kollaa.
  Kiva kuulla, että onnistuitte valinnassanne, silmänruokakin on oleellista. Ainakin, kun siitä erikseen maksaa. Melkein tunnen nenässäni sen uusien kalusteiden tuoksun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin on. Itseasiassa tarkennuksena onkin mainittava, että Puustellin toimituksessa tulleet kalusteet olivat hienosti ja asiallisesti suojattuina. Iltapäivän toimitus tuli Finnmirrorilta, jolta Puustelli ilmeisesti tilaa tietyt kaapit (meillä vaatehuone). Nämä oli pelkissä muoveissa ja osa kalustelevyistä oli saanut osumaa niin, että kulmista oli paloja pois ym. Ja tarkastuksessa saa olla kyllä tarkkana. Onneksi nykyajan puhelimissa on kamerat mukana. Kalusteiden kokoaminen ja rakentuminen valmiiksi on kyllä hienoa katsottavaa. Siitä se koti alkaa hiljalleen muotoutua sellaiseksi millaiseksi sen suunnittelimme :)

   Poista
 3. Ihanaa, kuvia keittiöstä kieli pitkällä odotellen! Ja hyvä muistutus tuo toimituksen tarkistaminen, jotenkin sitä oli kuvitellut, että niin monia toimituksia vuosittain tekevät yritykset osaavat hommansa, mutta tarkkana pitää muistaa olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia keittiöstä sitten kun saadaan se siihen kuntoon. Nyt on aikamoinen "kaaos" jokapuolella, hyvä kun saa jostain siistin kuvan napattua ilman rojua :) Ja kyllä tuo tarkastaminen kannattaa. Erityisesti jos on tiukkakin aikataulu ja muutenkin, saa nopeasti uudet tilaukseen kolhiintuneiden tilalle.

   Poista
 4. Varmasti hieno tunne, kun kalusteet tulivat ja vielä hienompi, kun ne saadaan paikoilleen. Koti on heti paljon valmiimpi! Voi kun meilläkin joskus... Oikeastihan siihen ei ole enää meilläkään kovin pitkää aikaa, mutta odottavan aika on aina pitkä ja minä ainakin olen itse malttamattomuus :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi,