torstai 10. huhtikuuta 2014

Keittiötoimittaja on valittu!

Kodinkonehankintojen lisäksi olemme tehneet päätöksen myös keittiötoimittajasta. 

Taisto oli tasaista Puustellin ja Nixi-keittiöiden välillä. Puustellin yhteyshenkilömme ilmoitti viime viikolla, että Puustelliin on tulossa uusi mallisto. Eikä ihan mikä tahansa mallisto, vaan mattamusta ja vetimetön! Aivan huippu juttu ja niin kreivin aikaan.

Kävin maanantaina tätä uutta ovimallia katsomassa ja se oli juuri sitä mitä haimme. Mattamustaa uralla, mihin ei jää sormenjäljet näkyviin (ellei ihan voissa uita). Keittiön hinta päivitettiin tämän uuden ovimallin mukaan, ja näin keittiön ulkonäkö vastasi samaa mitä Nixi keittiöilläkin. Hinnan osalta tarjous oli Nixiin verrattuna hyvinkin kilpailukykyinen. Erona sisältöihin oli että Nixillä kaappien kokoaminen tuli lisäkustannuksena päälle, Puustellilla se sisältyi jo annettuun hintaan. Myös kivitasojen hinnoissa oli eroa Puustellin hyväksi. Puustellilla sattui olemaan käynnissä myös aika mielenkiintoinen valtakunnallinen kampanja: 

100:lle ensimmäisele keittiökaupat tekevälle lisäetuna joko: 
                                       * 46 tuuman Samsung LED-tv
                                       tai 
                                       * 600€ lahjakortti Finnish Design Shop:n.

Ei paha.

Lisäksi on ihan pakko mainita Puustellin asiakaspalvelu. Se on nimittäin ollut muihin keittiötoimijoihin verrattuna aivan ylivertaista. Annan tällekin painoarvoa, sillä asiakaspalvelulla on oikeasti näin isoissa kaupoissa merkitystä. Painotan vielä näin perheenäidin näkövinkkeliä, eli kun yrittää hoitaa keittiön suunnittelua yhden uhmaikäisen ja toisen "takiaisen" kanssa, oikeasti palvelulla on merkitystä! Mieleenpainuvin asiakaspalvelukokemus oli kun Puustellin sihteeri otti yhdellä käyntikerralla kopin esikoisen viihdyttämisestä (tätä edelsi kunnon uhmakohtaus, joka päättyi kunnon itkupotkuun ja äidin rauhotusyritykseen). Siellä se istui pikkupöydässään ja pikkutuolissaan sihteerin huoneessa ja piirsi onnesta mykkyränä paperille tikku-ukkoja. Ja äiti ei saanut tulla katsomaan, ollenkaan! Sain siis tunnin verran rauhassa tutustua ja keskustella kivitasoista yhteyshenkilömme ja kuopuksen kanssa, kun esikoinen viihtyi sihteerin kanssa. Ihan ensiluokkaista sanon minä!

Jäiköhän epäselväksi kehen päädyimme? Puustellihan se. Ja sanottakoon vielä ettei ollut näistä kaikista viidestä keittiötoimittajasta todellakaan se kallein.  

Kuvaa ei Puustellin suunnitelmista vielä ole, mutta saan ne ensi viikon aikana. Päivittelen niistä sitten oman postauksen tänne.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi,