tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kodinkonehankintoja

Jälleen on vierähtänyt tovi viime postauksesta. Aika on rientänyt rakennusluvan hakemisprosessin valmistelussa (liitteitä ja selvityksiä kun tarvitaan muutamia), tämän lisäksi kuopus sairastui viime viikolla rs-virukseen ja omat voimat (ja unet) meni siinä. Onneksi selvisimme säikähdyksellä ja normaali arki alkaa taas rullaamaan.

Anoppi ja appiukko olivat viikonlopun katsomassa lapsia ja me pääsimme isännän kanssa ensimmäistä kertaa tänä vuonna kaksin liikenteeseen. Todellista laatuaikaa koko viikonloppu, sanoisin! Lauantaina pistimme jalalla koreasti kaverin häissä ja sunnuntaina kävimme OmaKoti-messuilla Helsingin messukeskuksessa.

Messut eivät sinänsä tarjonneet juuri mitään uutta, viher/piha-osasto oli mielestäni jopa pieni pettymys. Olemme tehneet pihasuunnitelmaa, joka tarvitaan rakennusluvan liitteeksi, ja olisin kaivannut messuilta jotain uusia ideoita.  

Mutta eivät messut nyt ihan turhat olleet. Ostimme nimittäin kotimme kaikki kodinkoneet sieltä. 
Expertin pisteen myyjä oli todella ammattitaitoinen ja pakettitarjous oli niin hyvä, ettemme voineet kieltäytyä. 
Oli myös todella mahtavaa tutkia ja tutustua koneiden ominaisuuksiin paikanpäällä, keittiötoimittajan tarjouksissa keittiökoneet kun ovat jääneet pelkän nettiselailun varaan.  Setti käsittää siis kaikki keittiön sekä kodinhoitohuoneen koneet, extrana meille tulee kodinhoitohuoneeseen kuivauskaappi (pesutornin lisäksi), joka on tässä mukana.

Koneet ovat pääasiassa AEG:n, jääkaappi on Siemensin integroitava, sillä AEG:n jääkaapissa ei ole kuin yksi vihanneslaatikko ja se ei meidän kasviksista tykkäävälle perheelle vaan riitä. Mutta mitäpä sillä väliä, vaikka kaappipakastin ja jääkaappi ovat eri merkkisiä, kalusteoven taaksehan ne jäävät. 

SAVO Kite, musta 80cm. www.savo.fi


Liestituuletin on kaunis ja tyylikäs SAVON Kite, johon olen tykästynyt. 
Ja mustana tottakai, niinkuin kaikki muutkin ostamamme kodinkoneet. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi,